Voor leuke, originele en betaalbare teamuitjes in Drenthe

BARBECUEËN IN DRENTHE


LUXE BARBECUE 

Een hout gestookte barbecue op de Zuid Afrikaanse braai. De barbecue wordt geserveerd met 3 salades, 5 luxe vlees of vis soorten, gegrilde groentes en stokbrood met kruidenboter. U heeft de optie dat het vlees voor u wordt bereid.

SPIESEN BARBECUE  

Een hout gestookte barbecue op de Zuid Afrikaanse braai. De barbecue wordt geserveerd met 2 salades, 4 verschillende soorten spiesen van vlees of vis en 1 groente spies.

(WINTER) BARBECUE 

Een hout gestookte barbecue op de Zuid Afrikaanse braai. De barbecue wordt geserveerd met salades, 4 soorten vlees, stokbrood met kruidenboter en 3 soorten sauzen. Ook in de Winter is het mogelijk om bij ons op het overdekte terras heerlijk te barbecueën.   

BORRELAVOND IN DRENTHE


MULTI CULTI  BORRELAVOND

Een heerlijke borrelavond waarbij u in 4 verschillende rondes, 4 verschillende culturen proeft. Een complete avond die goed te combineren zijn met een Pubquiz, Escape Box of 30 seconds The Battle

        1,5 METER          BORRELPLANK    

Wil je met je personeelsuitje gewoon lekker borrelen? Dan is deze borrelplank uitermate geschikt voor een gezellige avond met een hapje en drankje. De borrelplank is elke keer weer een verassing afgestemd op u wensen!

    BITTERGARNITUUR     BORRELPLANK

Deze borrelplank mag niet ontbreken bij je teamuitje! Van Dobben Bitterballen, vlammetjes, garnalenkroketjes en er is nog meer keuze bij deze heerlijke bittergarnituur.

Goed te combineren met de Gin Tonic of bierproeverij.   

        HEALTY          BORRELPLANK    

Ga je voor een gezondere keuze dan is deze borrelplank wat u zoekt voor u teamuitje. Wraps met carpaccio, omelet reepjes met avocado, komkommers met zalm en tomaat met mozzarella en basilicum. Lekker kan ook gezond zijn.  Ook vegetarisch mogelijk! 

ETEN IN DRENTHE


ZELF PIZZA BAKKEN OP DE OFYER

Wordt het een pizza Peperonie, Caprese of maakt u een heerlijke Calzone? Of waarom niet alle drie. Met u team gaat u zelf u pizza beleggen die vervolgens  wordt gebakken op de houtgestookte Ofyer .

MEXICAN STYLE

¿Quel es tu favourito, wrap, taco of tortilla? Met dit buffet kunt u het allemaal proberen. Vul je eigen wrap, taco of tortilla en bepaal zelf welke ingrediënten u toevoegt. Goed te combineren met actievere groepsuitje. Succes verzekerd! 

MOLUKSE RIJSTTAFEL

Een heerlijk buffet met  verschillende soorten vlees, groentes en bijgerechten op Molukse wijze gekruid. Verrassend lekker met variaties die u niet kan vergelijke met de Chineese keuken. Dit buffet wordt altijd als opvallend lekker ervaren.

ALL INCLUSIEF DRINKEN IN DRENTHE

4 DRANKJES

Wilt u tijdens het teamuitje een drankje aanbieden maar wel enig zicht houden op de hoeveelheid. Dan is deze optie voor u geschikt. U ontvangt bij binnenkomst een kopje koffie of thee en vervolgens zijn er nog 3 rondes na keuze.

3 uur onbeperkt

Geen omkijken meer en alles op en top voor elkaar. Het arrangement bevat koffie/thee, fris, wijn, bier en berenburg. U heeft in totaal 3 uur de tijd en kunt gerust de hele avond tafelen.


Foodtruck Festival

Wilt u iets bijzonders dan leveren wij ook evenementen op maat. Hierbij kunt u denken aan foodtrucks festivals voor u bedrijf, vintage Bruiloft of een Jubileum.

Heeft u speciale wensen of moet u rekening houden met allergenen? Geef het ons door dan houdt de keuken rekening met u wensen!