Vergaderen in Drenthe              met fantastisch uitzicht


VERGADEREN IN DRENTHE

Bent u op zoek naar een  leuke mooie en unieke locatie om te vergaderen. Dan bent u Team Events Drenthe op het juist adres. Team Events Drenthe biedt een vergaderzaal aan die geschikt is voor groepen van 6 tot 60 personen en dat voor een tarief vanaf 20 euro per uur. U hebt de beschikking over de gehele ruimte die u ook op kan delen in 2 zalen, en indien wenselijk is er zelfs een mogelijkheid om een bijeenkomst te organiseren van 200 tot 2000 personen. De Vergaderzaal heeft een fantastisch uitzicht en indien het zonnetje schijnt kunt u ook heerlijk zitten op het terras. Natuurlijk staat tijdens de vergadering een tv scherm en flip-over voor u klaar.  

VERGADEREN MET LUNCH

Tijdens de bijeenkomst kunt u gebruik maken van een koffietafel of een heerlijke lunch. Het is zelfs mogelijk om u vergadering uit te breiden met een leuke teambuilding of een zakelijk workshop. U kunt hierbij denken aan een analyse van drijfveren en motivatie, zakelijke tekenen of teambuilding. Interessant voor u werknemers maar ook voor de werkgever. 

VERGADER ARRANGEMENTEN

Alles kan afgestemd worden op u wensen maar u kunt ook kiezen uit één van onze arrangementen


U kunt onbeperkt gebruik maken van koffie en thee voor 3 uur lang. Bij binnenkomst staat er wat lekkers klaar bij de koffie of indien gewenst een gezonde hap. Vooral in de zomer is dit een aanrader. U kunt de koffie tafel al boeken voor €6,50 per persoon.  

Vergaderingen worden vooral goed ontvangen met een smakelijke lunch. De lunch bestaat uit een heerlijke soep, 2 luxe broodjes en fruit. Jus de orange, appelsap, melk en chocomelk is inbegrepen. Een lunch heeft u al voor €9,50 per persoon. 

Bent u de hele dag nodig voor de vergadering dan kunt u gebruik maken van het dag arrangement. Dit houdt in dat u de gehele vergadering voorzien bent van koffie, thee & fris een lunch en na afloop een drankje naar keuze. 

Een bijeenkomst met zakelijke borrel? Ook dit behoort tot de mogelijkheden. Een zakelijke borrel kunt u al houden voor €12,50 per persoon maar u kunt er ook voor kiezen om per drankje te betalen. Met een heerlijke borrelplank scoort u nog meer punten bij een zakelijke relaties. 

U kunt tijdens de vergadering tijd inplannen voor een workshop. Zo geeft een een serieuze bijeenkomst een leuk en verassend tintje waar u als werkgever ook nog wat aan heeft voor in de toekomst. U kunt kiezen uit een analyse van drijfveren en motivatie, zakelijke tekenen of teambuilding. De prijzen variëren per activiteit maar zijn te boeken vanaf €12,50 per persoon

Team Events Drenthe biedt een unieke accommodatie aan voor vergaderingen. Wilt u enkel de zaal huren dan kunt u dit al doen voor € 20,- per uur en heeft een een locatie voor 60 personen tot u beschikking. Wilt u een presentatie of bijeenkomst organiseren voor grote groepen van 100 tot 2000 personen. Ook dan zijn er mogelijkheden. Neem dan even contact op.


 Het maakt niet uit of u met 8 of 80 personen bent, Team Events Drenthe zorgt dat alles voor vergadering klaar staat!