Archery tag

Bij Archery Tag ga je de strijd met elkaar aan en moet je de anderen afschieten met schuimpijlen. Natuurlijk verstopt iedereen zich tijdens dit teamuitje achter de verschillende obstakels. Net wanneer je denkt dat je iemand in het nauw hebt gedreven wordt je zelf afgeschoten en moet je opnieuw laden voor het volgende schot. Welk team heeft de beste strategie en blijft ongedeerd en mag zich zelf de Archey Tag Kampioen noemen.

 

Archery tag is voor iedereen geschikt die van wat actie houdt. In het begin van de activiteit komt er een korte uitleg en indien nodig een oefenronde. Daarna worden er verschillende variaties gespeeld zoals Capture the Flag & Last man Standing.  

 

De groepsactiviteit kan binnen,,buiten en op locatie gespeeld worden. Bij slecht weer kan dit teamuitje gehouden worden in de binnenhal die helemaal vol staat met attributen. Na afloop is er een mogelijkheid voor een hapje en drankje of een heerlijke barbecue.

 

Dit teamuitje is uitmatergeschikt voor vriendengroepen of vrijgezellenfeestjes en is voor iedereen die van wat actie houdt geschikt. Maar ook kinderen vanaf 8 jaar kunnen met aangepaste regels zich helemaal uitleven.

 

De activiteit duurt ongeveer 1,5 tot 2 uur.

Wil je een actief en uitdagen teamuitje in Drenthe! Dan is Archery Tag een goede keuze!